Aanbevolen, 2019

Editor'S Choice

Verberg het Facebook-profiel en maak jezelf onzichtbaar

Dit is een van de grote vragen met betrekking tot Facebook: kun je ervoor zorgen dat terwijl je op Facebook bent geabonneerd niemand kan, of op zijn minst niemand die geen vriend is, ons profiel kan openen en bekijken?

Met andere woorden, kun je op Facebook blijven en het profiel volledig onzichtbaar maken en verbergen?

Het ware antwoord op deze vraag is JA, ten koste van het niet kunnen gebruiken van Facebook, in ieder geval tijdelijk.

Anders kun je alles onzichtbaar maken, voor vreemden of zelfs voor iedereen, inclusief vrienden, behalve voor twee dingen: je naam en de profielfoto die altijd zichtbaar is op je persoonlijke pagina, maar die kan worden gewijzigd .

In het eerste geval is het om te profiteren van de optie die het account uitschakelt, bijna elk deel van de naam en de afbeelding van het profiel verwijdert, waardoor de profielpagina niet langer bestaat .

Deze optie zorgt ervoor dat we tijdelijk verdwijnen van Facebook, zonder iets te wissen, alleen alles opschorten dat ons betreft bijna alsof we niet langer geregistreerd zijn.

De optie is echter tijdelijk en wanneer u besluit terug te komen, keert alles terug zoals voorheen, inclusief foto's en statusupdates.

We hebben het gehad over het uitschakelen van Facebook of blokkeren in een ander artikel en, kort gezegd, je kunt het profiel uitschakelen door op de relevante link in de accountinstellingen te klikken, in het gedeelte Bescherming.

Het deactiveren van het account betekent niet dat het profiel moet worden verwijderd, maar dat het alleen moet worden opgeschort en niet meer aanwezig of doorzoekbaar moet zijn.

Vanzelfsprekend, door het profiel te deactiveren, kun je Facebook niet eens gebruiken, schrijven of lezen wat anderen zeggen.

De andere manier om uw Facebook-profiel te verbergen, is door uw privacy-instellingen te wijzigen .

Ga vervolgens naar de accountinstellingen en ga nu naar Privacy .

Vanaf hier moeten alle opties worden gewijzigd, zodat niets openbaar is .

Vooral de opties moeten worden gewijzigd:

  • Wie kan je toekomstige berichten zien?
  • Geboortedatum
  • Contactgegevens > wijziging voor alle geregistreerde adressen
  • het publiek beperken van berichten die worden gedeeld met vrienden van vrienden of doelgroepen
  • Zet dan Nee aan bij de optie. Wie kan je vriendschapsverzoeken sturen? en al degenen die zijn opgenomen in de sectie Wie kan u zoeken .
Als u in de instellingen blijft, moet u ook het gedeelte van het dagboek wijzigen en tags toevoegen, de tagbesturing activeren en de opties wijzigen die verband houden met wie in mijn dagboek kan schrijven en wie mijn dagboek kan lezen.

Maar dit is niet genoeg en je moet andere opties op de profielpagina wijzigen.

In het bijzonder is het noodzakelijk om het gedeelte //www.facebook.com/me/about te controleren en elke part aan te passen en ervoor te zorgen dat niets openbaar is maar alleen zichtbaar voor vrienden.

In elk van deze reeks opties kun je ook instellen dat deze alleen zichtbaar is voor ons, waardoor alle informatie onzichtbaar is voor alle vrienden en ook voor vreemden.

Om er zeker van te zijn dat je alles hebt verborgen (onthoud alleen het profiel en de naam van foto's mogen niet worden verborgen) kijk in de gids om "Vind ik leuk" en persoonlijke informatie op Facebook dagboek te verbergen .

Ten slotte moet je Facebook-applicaties, -verzoeken en -uitnodigingen voor altijd deactiveren met de optie die het platform in de instellingen uitschakelt -> Toepassingen .

De omslagafbeelding kan niet worden verborgen, maar kan worden verwijderd.

Zelfs als je je niet kunt verbergen, kun je de naam op Facebook wijzigen, misschien iets instellen dat niet herkenbaar is.

Als je op dit moment een profielfoto plaatst die niet ons gezicht is, is het doel om onzichtbaar te worden op Facebook zonder het account te annuleren en zonder het te deactiveren, volledig bereikt.

Top